Arrangeur

Betaalbare arrangementen, een must voor elk concert.

Mensen houden van origineel zijn, hoge kwaliteit en herkenbaarheid. Een arrangement van een bekend werk kan net datgene zijn wat uw concert nodig heeft. Ik help u graag verder met uw keuzes. Er zijn vele kant-en-klare arrangementen beschikbaar, maar uiteraard worden er ook arrangementen op maat geschreven. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

Grote orkesten

Grote orkesten zijn een uitdaging om voor te schrijven, maar zeker niet minder leuk. Je kunt veel spelen met klankkleuren en solo’s hebben een grotere impact. Ik heb veel muziek voor harmonie-orkest, maar ook fanfares komen aan bod.

Ensembles

Ensembles hebben ook hun uitdagingen om muziek voor te arrangeren. Vooral de wisselende bezetting kan heel interessant zijn. Ik schrijf muziek voor saxofoonorkesten, maar ook voor kamermuziek en ongebruikelijke ensembles als saxofoon en zang.


Geweldig arrangement. Mooi hoe de piano samenwerkt met de sopraan- en baritonsaxofoon en daar ook nog een zanger bij. Door afwisseling van de instrumenten blijft het interessant om naar te luisteren.

Toehoorder over “Porgy and Bess”


Laten we samen zorgen voor een onvergetelijk concert.